Kitchen Extension, Walton on Thames

This extension in Walton on Thames was our first job of 2015.  The existing rear addition of the property was removed and rebuilt down the side to create a long, open plan kitchen opening out to the rear garden via bifolding doors.

 

The old kitchen sink was used with a temporary partition to isolate the house from the build area and enabled our client to cook and wash for the duration of the project.

 

A steel frame was installed to hold up the first floor and loft rear addition to allow the dividing walls at ground floor to be removed.  The existing utility room was then moved across to the inside of the property, accessed from the old kitchen doorway.

 

The long open plan space created now measures 7m x 4m and a modern high gloss kitchen was fitted by us in front of a new dining and play area. 

 

Aluminium bifolding doors fitted in to the exterior render finish off this modern extension and have provided a fantastic open plan living and entertaining area for our client and their family.

 

Thank you Mr & Mrs B for being great customers!!

Remodeling and Home Design
Print Print | Sitemap
© Surrey Hills Construction